MENÚ NITS I CAP DE SETMANA

Primers

* croquetes de de formatge de cabra i espinacs
◆Bikini de foie,tòfona i mozzarella
◆◘ arròs melós de sipietes i llagostins amb “chimichurri”
*” carpaccio” de peu de porc amb vinagreta de tronpetes de la mort
* “carpaccio”de gambes amb vinagreta de bolets
* carxofes amb cloïsses
◘ ◆ Amanida d´endivies,amb roquefort i nous
☛ ous ferrats “de corral” amb base de patates “panaderas”
fideuada negre amb entrebancs i all-i-oli
*”carpaccio” de bou amb salsa tàrtara i parmesà
◆◘ melós de sipietes i llagostins amb “chimichurri”

Segons

* Steak tàrtar de vedella amb unes gotes d´armagnac (picat a mà).
tronc de lluç a la llosa amb oli d´ametlles
◆saltat de xipirons i llagostins amb salsa d´ostres i agredolça
◘ llom de bacallà a la Donostiarra amb patates al forn
civet de “capricho”ibèric amb bolets
“fritada” de calamars a l´andalusa amb salsa tàrtara
Tàrtar de tonyina vermella amb alvocat i tomàquet (picat a mà)

Plats amb suplement

✭◘ Arròs caldós de llamàntol 300 gr (sup.7€).
ostrò guillardeau nº3 6 unitats (sup.6€)
entrecot de vedella a la llosa amb mojo picón verd(sup.5€)
Arròs caldós de vieires i gambes (sup.7€).
Filet de vedella al gust (sup 6€).
Postres, pa, vi o refresc
29´60€ PER PERSONA
(IVA INClÒS)
__________________________________
* Gluten | ◆ Lactosa | Mostassa | ✾ Soja | ◘ Fruits secs i cacauet | ✭Mol·luscs i productes a base de
mol·luscs | ☛ Ous i productes a base d´ous ecològics de casa pallareta.
TOTS ELS NOSTRES ARROSSOS ELS ELABOREM AMB ARRÒS DEL MOLI DE PALS (GIRONA)
(Tots els dimarts copa de cava al menú i els dijous paella marinera)